Έκλεισαν οι κάλπες στο ΠΑΣΟΚ

Έκλεισαν οι κάλπες που είχαν στηθεί σε όλη την Ελλάδα για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Για "συγκινητική συμμετοχή" και "νέο ξεκίνημα" έκανε μεταξύ άλλων λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν ικανοποίηση για την προσέλευση των ψηφοφόρων και ευελπιστούν ότι ο αριθμός τους πλησίασε τις 200.000.

Οι δύο διεγραμμένες Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Βάσω Παπανδρέου προσήλθαν στις κάλπες, αν και δεν έκαναν κάποια δήλωση που να αποκαλύπτει την ψήφο τους. Στις κάλπες προσήλθε και η Μιλένα Αποστολάκη.

Από την ψηφοφορία δεν έλειψαν οι αντιδράσεις. Ομάδα περίπου 30 ατόμων που συγκεντρώθηκαν έξω από το Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων πέταξαν γιαούρτια, φωνάζοντας συνθήματα κατά του πλήθους που περίμενε να ψηφίσει.

Στο Λασίθι και την Ιεράπετρα, αγρότες προχώρησαν σε κατάληψη εκλογικών κέντρων για αρκετή ώρα, διαμαρτυρόμενοι για τις κυλιόμενες 48ωρες απεργίες των ναυτεργατών από αύριο.

Στον νομό Αχαίας ένα από τα 14 εκλογικά κέντρα παρέμεινε κλειστό καθώς υπήρξαν φόβοι πρόκλησης επεισοδίων στην Κάτω Αχαγιά. Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν και στο Λουτράκι.
Πηγή: skai.gr