«Πυρετός» στα κομματικά επιτελεία

Σε προεκλογική τροχιά μπαίνουν τα κόμματα μετά το χρονοδιάγραμμα του υπουργικού συμβουλίου να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι νομοθετικές εκκρεμότητες από την παρούσα Βουλή έως τις 8 Απριλίου.

«Tην Κυριακή αρχίζουμε ανανεωμένοι συναισθηματικά και πολιτικά», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζοντας τις θέσεις του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ το μεσημέρι της Πέμπτης. Απηύθυνε άνοιγμα στα στελέχη και μη του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως η πόρτα του ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτή για όλους και η πολιτική διαφωνία είναι θεμιτή και ευπρόσδεκτη. Την Τετάρτη ο κ. Βενιζέλος προανήγγειλε την αποχώρήση του από το υπουργείο Οικονομικών μόλις αναλάβει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Στο μεταξύ την προσχώρήσή του στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» γνωστοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την πικρία του για τη διαγραφή του από το κόμμα της ΝΔ, ενώ ο Σπύρος Κουβέλης επέμεινε στην απόφασή του να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής.

Από την πλευρά του ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίος ανακοίνωσε χθες την «Κοινωνική Συμφωνία» μαζί με την Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, είπε κατηγορηματικά «όχι» σε ένα κυβερνητικό σχήμα των πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.
Πηγή: skai.gr