Καρατζαφέρης: Καμία συζήτηση με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τους φοβάμαι

«Δεν πρόκειται να κάνω καμία συζήτηση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, το πάθημα έγινε μάθημα» δήλωσε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε πως θα συμμετείχε σε κυβέρνηση συνεργασίας μόνον, εφόσον έχουν προηγηθεί γραπτές δεσμεύσεις από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. «Σε περίπτωση που μου ζητηθεί, συμμετοχή στη νέα κυβέρνηση, δεν πρόκειται να προχωρήσω σε καμία συμφωνία χωρίς γραπτές δεσμεύσεις, το πάθημα έγινε μάθημα» δήλωσε.

Όσον αφορά το ΛΑΟΣ ο κ. Καρατζαφέρης (αναφερόμενος στην αποχώρηση Γεωργιάδη-Βορίδη) δήλωσε πως από το κόμμα δεν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις, αλλά αντιθέτως θα προστεθούν πολλά νέα πρόσωπα.

Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση που διανύει η χώρα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε πως η χώρα βρίσκεται ήδη υπό καθεστώς πτώχευσης.

«Είμαστε ήδη υπό καθεστώς πτώχευσης. Οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να ορθοποδήσουν. Σε αυτό το σημείο μας έφτασαν όλα αυτά τα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, καιρός να αναλάβουν τις ευθύνες τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε «έρχονται πολύ δυσκολότερες μέρες, έρχονται νέα
μέτρα που θα λυγίσουν τους πολίτες και οι συντάξεις θα φτάσουν αυτές της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας».

Και τέλος όσον αφορά την εγκληματικότητα ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε τη θέση που είχε εκφράσει και στην Βουλή πριν λίγες ημέρες, για χρήση όπλων από τους πολίτες.

«Πρέπει να μπορεί να πυροβολεί κάποιος, είναι δυνατόν να μην μπορεί κάποιος να προστατεύσει την οικογένεια του; Ζούμε με τον φόβο των λαθρομεταναστών, ο καθένας πρέπει να έχει το δικαίωμα να προστατευθεί όταν κάποιος εγκληματίας εισβάλει στο σπίτι του» δήλωσε.


Πηγή: skai.gr