Στ. Μάνος: Η Δράση κατεβαίνει στις εκλογές

Την υποψηφιότητα των συνδυασμών του κόμματος της Δράσης στις επερχόμενες εκλογές επανέλαβε μέσω του ΣΚΑΪ ο Στέφανος Μάνος.

Κατηγόρησε τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης ότι δεν το έχουν αναφέρει ενώ η ανακοίνωση έχει γίνει πριν από περίπου έναν μήνα

Κατηγόρησε τα δύο λεγόμενα – όπως είπε– κόμματα εξουσίας ότι έχουν καταστρέψει τη χώρα και τα κόμματα της αριστεράς ότι αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση χωρίς να έχουν να κάνουν μια θετική πρόταση για τον τόπο.

Είπε ότι το βασικό πλεονέκτημα των συνδυασμών της Δράσης είναι ότι τα πρόσωπα που τα απαρτίζουν είναι σοβαροί και συνεπείς και δεν λένε ποτέ ψέματα.

Αναφερόμενος στα δείγματα γραφής του ίδίου είπε ότι τόσο η Αττική Οδός όσο και η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και η σύμβαση για την κατασκευή του αεροδρομίου ελευθέριος Βενιζέλος άρχισαν με υπουργό τότε, τον επικεφαλής σήμερα της Δράσης, Στέφανο Μάνο.

Διέψευσε ότι όλα αυτά έγιναν εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων και πρόσθεσε πως στη λίστα των πεπραγμένων πρέπει να προστεθούν το Μετρό και η πεζοδρόμηση της Πλάκας.

Αναφερόμενος τέλος στα προβλήματα που προκάλεσε η χιονόπτωση της Τρίτης σε αυτοκινητόδρομους και βόρεια προάστια των Αθηνών επισήμανε ότι το πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιαδήποτε μεγαλούπολη όταν το γεγονός είναι έκτακτο και δεν μπορεί να προβλεφθεί το μέγεθός του.
Πηγή: skai.gr