Κλείσιμο

ΠΑΣΟΚ: Δηλώσεις Μπεγλίτη για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

Θετικό μήνυμα χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή για τη νέα δανειακή σύμβαση, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης.

Ο κ. Μπεγλίτης τόνισε ότι μαζί με τους βουλευτές της ΝΔ που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, πρέπει «να συνεχιστεί και να ενταθεί η εθνική προσπάθεια σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση».

Αναφερόμενος στις διαγραφές των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και στο αν πρέπει η χώρα να πάει σε εκλογές, σημείωσε ότι οι προϋποθέσεις για την διεξαγωγή εκλογών έχουν τεθεί επαρκώς και επανειλημμένως.

Παράλληλα, καταδίκασε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και είπε ότι θα διερευνηθούν οι ευθύνες, ωστόσο απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ότι δεν πρέπει να παραιτηθεί ο κ. Παπουτσής.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κ. Παπουτσής σημείωσε ότι «δυστυχώς, και πάλι τα άκρα έδρασαν. Και δυστυχώς έδρασαν βανδαλίζοντας την Αθήνα, προσβάλλοντας την Ελληνική Δημοκρατία» και τόνισε ότι «σαράντα πυρκαγιές στο κέντρο της Αθήνας ήταν τυχαίες; Ήταν αυθόρμητες; Νομίζετε ότι όλα αυτά έγιναν μήπως από τις οργανωμένες δυνάμεις του παρακράτους, όπως καταγγέλλουν ορισμένοι άλλοι; Ντροπή».
Πηγή: skai.gr