Παραιτείται από υφυπουργός ο Αστέριος Ροντούλης

Παραιτείται από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο Αστέριος Ροντούλης. Ο κ. Ροντούλης δήλωσε ότι ήταν υποχρέωση του να παραιτηθεί από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μετά την απόφασή του Γιώργου Καρατζαφέρη ο ΛΑΟΣ να καταψηφίσει τη δανειακή σύμβαση.

Στην επιστολή παραίτησής του αναφέρει ότι «μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, θεωρώ την παραμονή μου στην κυβέρνηση ασύμβατη με τη διαμορφωθείσα πραγματικότητα. Συνεπώς, νιώθω υποχρεωμένος να προχωρήσω στην υποβολή της παραίτησής μου, διατηρώντας στο ακέραιο την εκτίμηση και τον σεβασμό έναντι του προσώπου σας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, γεγονός που μου έδωσε τη δυνατότητα, έστω για βραχύ χρονικό διάστημα, να αγωνιστώ για την ανόρθωση του πρωτογενούς τομέα της ελληνικής οικονομίας από τη θέση του υφυπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, ιδιαιτέρως δε μάλιστα για τον σκληρά εργαζόμενο κόσμο της κτηνοτροφίας.»

Το ΛΑΟΣ δεν ψηφίζει τη νέα δανειακή σύμβαση δήλωσε νωρίτερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη Τύπου, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.


Πηγή: Πηνελόπη Γκάλιου