Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ (upd)

Επίσπευση των διαδικασιών για την εκλογή νέου προέδρου στο κόμμα ενδέχεται να θέσουν σήμερα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στελέχη που πρόσκεινται στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Εν τω μεταξύ, εμμένει στο αρχικό χρονοδιάγραμμα ο Γιώργος Παπανδρέου για εκλογή νέου προέδρου τον Μάρτιο από τη βάση του κόμματος.

«Θετική η κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου να στηρίξει τον Ευάγγελο Βενιζέλο» δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας.

Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί την βασική συνιστώσα της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου είπε στο ΣΚΑΪ ο Νίκος Σαλαγιάννης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ.

«Κάθε αδυναμία να συντονιστούμε στο κόμμα και να συζητήσουμε κρίσιμα θέματα, δημιουργεί πρόβλημα και στην ίδια την κυβέρνηση». τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαλαγιάννης ενώ είπε ότι «Η συμπόρευση Λοβέρδου με Βενιζέλο βοηθάει στην σταθεροποίηση του εσωκομματικού τοπίου στο ΠΑΣΟΚ».

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση και το PSI. Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.
Πηγή: skai.gr