Λοβέρδος για ΕΛΣΤΑΤ: Αν πειραχθεί ο Παπανδρέου, θα γίνει μακελειό

Την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου προκαλεί η απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη να διαβιβάσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Ο κ. Πεπόνης διαβίβασε στον ΑΠ τη δικογραφία ώστε να εξεταστεί αν πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή για να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων (του κ. Παπανδρέου, και του τότε οικονομικού επιτελείου) για τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009.

Μιλώντας στο Μega, o υπουργός Υγείας προειδοποίησε με κοινωνικές αναταραχές ότι αν επιχειρηθεί ποινική δίωξη του τέως πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι υπάρχει συμφωνία Eurostat – ΕΛΣΤΑΤ.

«Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: Από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό» είπε ο κ. Λοβέρδος, κατηγορώντας τον κ. Πεπόνη για παραβίαση του Συντάγματος.
Πηγή: skai.gr