Γ. Καρατζαφέρης: Παράλογη η δικαστική απόφαση για τον Εφραίμ

«Εξόφθαλμα παράλογη» χαρακτήρισε τη δικαστική απόφαση για τον Εφραίμ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας την Τετάρτη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Μην κοροϊδευόμαστε δεν νομίζω ότι δεν υπήρξαν δικαστές που δεν επηρεάστηκαν από κάποια πράγματα» πρόσθεσε.

«Αν η Δικαιοσύνη έδειχνε την ίδια πρεμούρα που έδειξε για τον Εφραίμ πολλούς από τους ισχυρούς αυτού του τόπου θα είχαν οδηγηθεί στον Κορυδαλλό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι ύποπτος φυγής ο Εφραίμ; Ήταν στη Ρωσία και ήρθε. Με ποιον θα κάνει παρόμοια εγκλήματα; Να ψάξουμε γιατί είναι εξόφθαλμα παράλογη η δικαστική απόφαση. Πάρα πολλοί εξυπηρετούνται όπως το ΠΑΣΟΚ» σημείωσε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε ότι η δικαστική περιπέτεια Εφραίμ προκαλεί ρήγμα στις διπλωματικές σχέσεις με τη Μόσχα: «έκανα μεγάλη προσπάθεια να φέρω κοντά το Κρεμλίνο, τώρα εξαφανίστηκε. Είναι χαστούκι στο πρόσωπο του Πούτιν η ιστορία με τον Εφραίμ» είπε.

Για τις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στον ΣΚΑΪ ότι το ΛΑΟΣ παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης, απάντησε ότι «μπορεί να λεει ό,τι θέλει, εγώ μιλάω δημόσια».

«Με το νομοσχέδιο Παπαϊωάννου δεν θα βγει από τη φυλακή ο Εφραίμ, αλλά ο έμπορος ναρκωτικών αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα» σημείωσε.
Πηγή: skai.gr