Κλείσιμο

«Όχι» στη λίστα

Κατά της λίστας τάχθηκαν μιλώντας στο ΣΚΑΪ η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά και ο βουλευτής ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου, τονίζοντας ότι ο σταυρός είναι η δύναμη και το μόνο όπλο του πολίτη.

Η κ. Γιαννακά χαρακτήρισε παράδοξο το γάμο των τριών κομμάτων, αλλά πρόσθεσε ότι προς το παρόν θα επιτρέψει στην Ελλάδα να επιβιώσει οικονομικά.

Αναφορικά με τη συζήτηση που έχει ανοίξει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ περί διαδοχής, η κ. Γιαννακά σημείωσε ότι το κόμμα χρειάζεται νέα πνοή και ιδεολογία, εκτιμώντας ότι η ανασύνταξη θα πρέπει να γίνει από έναν αξιόπιστο φορέα. «Δε θέλω να καθαιρέσω κανέναν, αλλά εάν ο κ. Παπανδρέου πιστεύει ότι είναι ο νέος φορέας, τότε να τον ακούσουμε και θα αποφασίσουμε», δήλωσε με νόημα.

Από την πλευρά του ο κ. Κεδίκογλου, αναφερόμενος στην επιμονή των Βρυξελλών για ενυπόγραφες δεσμεύσεις, σχολίασε ότι υπάρχουν και όρια και αναρωτήθηκε: «Τι θέλουν επιτέλους στις Βρυξέλλες; Να αυτομαστιγωθεί ο κ. Σαμαράς και να πάει γονυπετής στις Βρυξέλλες;».

Αναφερόμενος τέλος στη στάση του κ. Καμμένου, ο κ. Κεδίκογλου είπε ότι δεν μπορεί ο καθένας να θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο από τους άλλους, ενώ για τον κ. Χατζηγάκη σχολίασε με νόημα: «Ο κ. Χατζηγάκης έδωσε δείγματα γραφής από τα υπουργεία που πέρασε».
Πηγή: skai.gr