Ε. Παπαδημητρίου: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Την απόφαση να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, μετά τους τελευταίους χειρισμούς του πρωθυπουργού, ανακοίνωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου, η οποία είχε αρχικά την πρόθεση να στηρίξει τον κ. Παπανδρέου.

«Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης σε στελέχη αυτής της κυβέρνησης και αυτού του κόμματος που έχουν καταπλήξει την υφήλιο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλσα Παπαδημητρίου.

Η δήλωση της βουλευτή αναλυτικότερα:
«Ως ανεξάρτητη έχω την πολυτελές και τη δυσκολία να αποφασίσω μόνη μου με γνώμονα τη συνείδησή μου. Είχα αποφασίσει να στηρίξω τις προσπάθειες του κ. Παπανδρέου μετά την επιτυχία της 27ης Οκτώβρη, όμως η τελευταία εβδομάδα από όλα τα κόμματα, αλλά κυρίως από τους δύο μεγάλους παίχτες, είχε τέτοια κακή διαχείριση μετά την ανοιχτή κρίση μέσα στο κόμμα και την επιστολή του υπουργού (σ.σ. Βενιζέλου) τα ξημερώματα, δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης σε στελέχη αυτής της κυβέρνησης και αυτού του κόμματος που έχουν καταπλήξει την υφήλιο. Ο κ. Παπανδρέου αξίζει την ψήφο μας αν μας πει ότι ‘αύριο το πρωί αρχίζω για διαδικασίες για σοβαρή κυβέρνηση εθνικής ενότητας».

Πηγή: skai.gr