Στήριξη σε Παπανδρέου από Π. Μπεγλίτη

Πολιτική στήριξη στον πρωθυπουργό προσέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτη μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή. "Θα στηρίξω στην ΚΟ τον πρωθυπουργό" πρόσθεσε.

«Τάχθηκα υπέρ του δημοψηφίσματος παρότι είχα εκφράσει επιμέρους προβληματισμούς για τη διαδικασία και το περιεχόμενό της γιατί θεωρώ ότι ως δημοκρατική διαδικασία μπορεί να αποσυμπιέσει το πολιτικό κλίμα» σημείωσε.

«Είναι κακό ότι ο πρωθυπουργός ζητεί από το λαό να τοποθετηθεί για ένα τόσο κρίσιμο θέμα για την πορεία της χώρας;» διερωτήθηκε. «O πρωθυπουργός έκανε σκληρή διαπραγμάτευση σε εχθρικό διεθνές περιβάλλον» πρόσθεσε.

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση. Όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, έχω προβληματισμό αν μπορούν να συγκεντρωθούν οι 151 ψήφοι όπως προβλέπει το άρθρο 44 του Συντάγματος» πρόσθεσε για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο κ. Μπεγλίτης χαρακτήρισε δε, ως «μη σοβαρές» ορισμένες από τις ενέργειες ορισμένων από τους συναδέλφους του στην ΚΟ που κάνουν σχόλια στο Twitter, αφήνοντας αιχμές για την Εύα Καΐλη, ενώ επιτέθηκε στον γαλλογερμανικό άξονα, δηλώνοντας ότι «Γαλλία και Γερμανία τινάζουν στον αέρα το ευρωπαϊκό οικοδόμημα».
Πηγή: skai.gr