Κλείσιμο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανησυχία για «γαλάζιο» «λεφτά υπάρχουν»

Την ανησυχία του για την πολυφωνία, που υπάρχει μεταξύ των στελεχών της ΝΔ, για το θέμα της εφεδρείας, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε λόγο για «επικοινωνιακές αστοχίες».

Ζήτησε, εξάλλου, από την αξιωματική αντιπολίτευση «να είναι πιο προσεκτική στον πολιτικό της λόγο».

Ο βουλευτής της ΝΔ, σε συνέντευξή του σε ραδιοσταθμό δεν έκρυψε την ανησυχία του και για το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα γαλάζιο «λεφτά υπάρχουν», αντίστοιχο με εκείνο του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι «δεν πρέπει να μπούμε στον πειρασμό να λέμε ότι υπάρχουν εύκολες λύσεις». «Δεν πρέπει να τάζουμε στην κάθε συντεχνία αυτά που θέλει να ακούσει», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στις φωνές όσων υποστηρίζουν πως οι απολυμένοι του δημοσίου θα μπορέσουν να μπουν στο πρόγραμμα της εφεδρείας της ΝΔ και τόνισε ότι «μέσα στην ΝΔ υπάρχουν φωνές που κάνουν λόγο για εύκολες λύσεις».

Ο κ. Μητσοτάκης, για το θέμα των προνομίων που έχουν οι βουλευτές, τόνισε ότι πρώτοι οι πολιτικοί θα πρέπει να δώσουν το καλό παράδειγμα, επισημαίνοντας πως «αυτός που μπαίνει στην πολιτική για να βελτιώσει το βιοτικό του επίπεδο, μάλλον δεν τα έχει σκεφτεί καλά τα πράγματα».
Πηγή: Πηγή: www.kathimerini.gr