«Το κλειδί είναι η άμεση και δραματική αλλαγή της στάσης του πολιτικού συστήματος» σημείωσε ο ευρωβουλευτής της ΔΗΣΥ, σημειώνοντας ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Φιλελεύθερων Γερμανών κατά 90% θα ψηφίσουν υπέρ του προγράμματος βοήθειας στην Ελλάδα, αλλά η στάση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης υπονομεύουν την εικόνα της χώρας διεθνώς.
«Η Ελλάδα είτε θα λειτουργήσει ως παράδειγμα προς μίμηση, είτε θα λειτουργήσει ως παράδειγμα ως αποφυγή» τόνισε ο κ. Σκυλακάκης.
Ο ευρωβουλευτής κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για αντιφάσεις στη ΔΕΘ: «Ο Σαμαράς είπε θα περικόψουμε δαπάνες ύψους 18,4 δισ. ευρώ, στην πραγματικότητα είναι 11,4 δις. ευρώ, 5 δις. λιγότερα από ό,τι προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο» τόνισε.
«Λεει στην ομιλία του στη ΔΕΘ ότι πρέπει η ανάκαμψη να αρχίσει τώρα, μετά στη συνέντευξη λεει ότι θα αρχίσει στον τρίτο χρόνο η ανάκαμψη» πρόσθεσε, κατηγορώντας τον κ. Σαμαρά για παροχολογία.
«Ως κόμμα δεν θέλουμε να είμαστε στον ίδιο πολιτικό χώρο με τον κ. Σαμαρά, είμαστε στο χώρο των Φιλελεύθερων και σε αυτόν θα παραμείνουμε» σημείωσε.
Ο κ. Σκυλακάκης επέκρινε και την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι η τρόικα πολύ κακώς βασίστηκε στις υποσχέσεις της.
Πηγή: skai.gr
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.