Κλείσιμο

Μάνος: Να αποφασίσουμε αν θέλουμε χρεοκοπία ή όχι

Το δίλημμα χρεοκοπία ή αναγκαίες μεταρρυθμίσεις έθεσε ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι από την ημέρα που θα προκηρυχθούν οι εκλογές μέχρι τη μέρα των εκλογών η Ελλάδα θα έχει χρεοκοπήσει.

«Ο λαός και η Βουλή πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να χρεοκοπήσουμε ή όχι, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε τις πρέπει να κάνουμε» σημείωσε.

Για το ενδεχόμενο εκλογών δήλωσε ότι «ο λαός μιλά στο Σύνταγμα κάθε μέρα και δείχνει πώς αισθάνεται. Δεν χρειάζεται να γίνουν εκλογές για να καταλάβουμε ότι είναι αγανακτισμένοι. Να αποφασίσουμε ότι θέλουμε αποτελέσματα για τη μη χρεοκοπία» δήλωσε.

Ο κ. Μάνος επέμεινε στην ανάγκη περικοπών των δημοσίων δαπανών: «Δεν χρειαζόμαστε δημοτικούς ραδιοσταθμούς, δεν θα αλλάξει η ζωή μας χωρίς αυτούς. Πρέπει να προκαλέσουμε θετικό σοκ στις αγορές, και πρέπει να προχωρήσουμε σε περικοπές για να κάνουμε αυτό το σοκ. Κανείς δεν εμπιστεύεται την Ελλάδα ότι πρέπει να κάνει αυτά τα πράγματα, γι’ αυτό η Ελλάδα είναι στο χειρότερο σκαλί. Πρέπει να βρούμε τον άνθρωπο που μπορεί να τα βγάλει πέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο του Στέφανου Μάνου στον skai.gr.
Πηγή: skai.gr