Κλείσιμο

Θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο ο Αλ. Αθανασιάδης

Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, Αλέξανδρος Αθανασιάδης δηλώνοτας πως είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του.

Είναι μια δήλωση από ψυχής, είπε και συμπλήρωσε πως το έχει αποφασίσει καθώς έχει μάθει να υπηρετεί τις αξίες και τα πιστεύω του.

Ο κ. Αθανασιάδης δήλωσε πως δέχεται ήδη οχλήσεις από το Μέγαρο Μαξίμου για τους λόγους που τον οδηγούν στην απόφαση αυτή.

Δήλωσε άγνοια για το αν υπάρχουν και άλλοι βουλευτές που θα το καταψηφίσουν.

«Έχω τις αντιρρήσεις μου σε κάποια σημεία του μεσοπρόθεσμου»" δήλωσε επίσης στο σταθμό μας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Αμοιρίδης.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στη σκληρή κριτική που δέχθηκε ο κ. Παπακωνσταντινου την περασμένη εβδομάδα στο ΚΤΕ Οικονομικών αλλά και στις μετέπειτα δηλώσεις της κύριας Αράπογλου και των κυρίων Ανδρουλάκη, Λιτζέρη, Φλωρίδη και άλλων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής αρνήθηκε να απαντήσει εάν επικρέμεται η ποινή της διαγραφής σε όσους δεν ψηφίζουν.

Όπως είπε "θα ήταν άκομψο εκ μέρους μου να γίνει αναφορά σε συμπεριφορές βουλευτών καθώς αυτοί εκφράζουν την αμφισβήτηση τους και την αμφιβολία τους".
 
Τέλος υποστήριξε ότι το δίλημμα δεν είναι εκβιαστικό αλλά υπευθυνότητας και ουσίας.

Τονίζεται ότι την Τετάρτη το μεσημέρι, το μεσοπρόθεσμο θα συζητηθεί στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια θα συνεδριάζει η Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.
Πηγή: skai.gr