Καρατζαφέρης: Εξετάζει την αποχώρηση του ΛΑΟΣ από τη Βουλή

Το ενδεχόμενο να υποβάλλουν την παραίτησή τους οι βουλευτές του ΛΑΟΣ από το βουλευτικό αξίωμα για να προκληθούν εκλογές, εξετάζει ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι σκέπτεται πολύ σοβαρά να αποσύρει το κόμμα από τη Βουλή, «να παραιτηθούμε όλοι για να ξεκινήσει η διαδικασία» όπως τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως στόχος αυτής της ενέργειας είναι να λειτουργήσει «ως χαστούκι σε ένα λιποθυμισμένο σύστημα, όπου, δυστυχώς, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση περί άλλων τυρβάζουν, σε μια στιγμή κρίσης και όταν ο εχθρός δεν είναι προ των πυλών, είναι εντός. Να καταλάβουν ότι το πράγμα δεν πάει άλλο».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, έκανε λόγο, για απραξία της κυβέρνησης, και υποστήριξε ότι βλέπει «έναν πρωθυπουργό, ο οποίος τα έχει χάσει», «μια αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία φοβάται να μπει μέσα στο παιχνίδι να σώσει την πατρίδα» και «μια Αριστερά, η οποία είναι στον κόσμο της και ποντάρει ενδεχομένως στο χάος. Αυτό με φοβίζει».
 
Ο κ.Καρατζαφέρης επικοινώνησε και με το γραφείο του προέδρου της Δημοκρατίας επιδιώκοντας τις επόμενες μέρες, συνάντηση μαζί του. Όπως ενημερώθηκε από το γραφείο του κ. Παπούλια, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται εκτός Αθηνών και η συνάντηση θα ορισθεί όταν επιστρέψει.
Πηγή: skai.gr