Κλείσιμο

Θεόδωρος Πάγκαλος κατά «Αγανακτισμένων»

"Κινήματα χωρίς ιδεολογία και οργάνωση, που βασίζονται σε ένα συναίσθημα, σε μια οργή’ χαρακτηρίζει τους "αγανακτισμένους πολίτες" ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

"Αυτά τα κινήματα δύο πράγματα μπορεί να προσφέρουν: Είτε ενός είδους ανώδυνη, και αναποτελεσματική τελικά, εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική αυτή καθ' εαυτήν, είτε ανοίγουν το δρόμο για την κατάληψη της εξουσίας με αντιδημοκρατικές μεθόδους σε οργανωμένες μειοψηφίες" σημειώνει.

Ο κ. Πάγκαλος καταλήγει λέγοντας ότι "πολιτικό κίνημα θα σχηματιστεί όταν στο πανό, δεν βλέπουμε μια διαρκή άρνηση όπου τεράστια όχι δεσπόζουν και καταπίνουν τα πάντα, αλλά όταν δούμε μια ιδέα, για την οποία αξίζει κάποιος να κάνει θυσίες".

"Να ψηφίσουν τώρα νέο εκλογικό νόμο"
Αναφερόμενος εξάλλου στην πολιτική κατάσταση στη χώρα, καλεί τη ΝΔ να ψηφίσει εδώ και τώρα νέο εκλογικό νόμο που να οδηγεί σε ισχυρή κυβέρνηση.

"Με τον υπάρχοντα εκλογικό νόμο", τονίζει ο κ. Πάγκαλος, "θα πάμε σε ακυβερνησία που σημαίνει πως την επομένη των εκλογών το δημόσιο δεν θα καταβάλει μισθούς και συντάξεις, ενώ η χώρα θα μετατραπεί σε προτεκτοράτο", τονίζει χαρακτηριστικά.
Πηγή: skai.gr