Βουλή: Καταδίκη της επίθεσης εναντίον του Α. Λοβέρδου

Την καταδίκη όλων των κομμάτων στη Βουλή συνάντησε η επίθεση εναντίον του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, στα ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων την Πέμπτη.

Καταδικαστέα και επικίνδυνη χαρακτήρισε τη χρήση βίας ο πρόεδρος της Βουλής, ενώ συνεχίσθηκε η αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, η κυβέρνηση κατηγόρησε ανοιχτά τον ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση και τον προπηλακισμό του υπουργού Υγείας.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν ένας συνεργάτης του κ. Λοβερδου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεωργιος Γεννηματάς».

Ο Χρήστος Παπουτσής υποστήριξε ότι πρόκειται για ανήθικο συμβάν, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κριτσωτάκης έκανε λόγο για ψεύδη και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Τονίζεται ότι σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται ότι οι δήθεν «γνωστοί άγνωστοι» και δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και είχαν επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο του συνδυασμού στους Άγιους Ανάργυρους Παναγιώτη Τερζόγλου.

Από την πλευρά του ο κ. Τερζόγλου, διέψευσε ότι συμμετείχε σε οποιαδήποτε εκδήλωση βίας.


Πηγή: skai.gr