Κλείσιμο

Απομάκρυνση Παπακωνσταντίνου ζητά η ΝΔ

«Η καθυστερημένη ‘ιερή αγανάκτηση’ της κυβέρνησης δεν αποσκοπεί σε τίποτε άλλο παρά στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού», αναφέρει μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της ΝΔ, σχολιάζοντας τη μεταμεσονύχτια αντίδραση της κυβέρνησης στην προκλητική – όπως αναφέρει- συνέντευξη Τύπου της Τρόικας.

«Είναι αργά για ψεύτικα δάκρυα» τονίζει ο Γιάννης Μιχελάκης και χαρακτηρίσει «φαρσοκωμωδία» τη μεταμεσονύχτια θεατρική παράσταση της κυβέρνησης.

«Η χθεσινή τηλεοπτική κατάργηση (της κυβέρνησης) από την Τρόικα, που προσέβαλε την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού, είχε ήδη συντελεστεί με το Μνημόνιο, που υπέγραψε πανηγυρίζοντας. Η κυβέρνηση ήξερε πολύ καλά και τις προθέσεις και τις αποφάσεις της Τρόικας. Μαζί της είχαν αποφασίσει, όπως κατ΄ επανάληψη, δημόσια έχει δηλώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Και προφανώς πήρανε χθες γραμμή από τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου, όταν τον άκουγαν να λέει ότι "δεν θα απολέσουμε βασικά στοιχεία της εθνικής μας κυριαρχίας!», τονίζει ο κ. Μιχεαλάκης.

«Θυμίζουμε ότι, όταν η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τις προτάσεις της τον Ιούλιο του 2010, είχε επιμείνει ότι την περιουσία του Δημοσίου πρέπει να την αξιοποιήσουμε και όχι να εκποιήσουμε τα ασημικά της χώρας.

Μετά το χθεσινοβραδινό κλαυσίγελο τίθεται πλέον άμεσο θέμα απομάκρυνσης του κ. Παπακωνσταντίνου», καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή: skai.gr