Τι αποκάλυψε η Εμίλια Κλαρκ για τα επόμενα επεισόδια του Game of Thrones

Καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel η τηλεοπτική «Καλίσι» μίλησε για τα επόμενα τρία επεισόδια της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής Game of Thrones.

Η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε ότι τα τρία τελευταία επεισόδια θα είναι «τρέλα» και ακόμη μεγαλύτερα από το επεισόδιο 3 που δείχνει την μάχη του Γουίντερφελ και διήρκησε 82 λεπτά. «Το επεισόδιο 5 είναι μεγαλύτερο. Τα επεισόδια 4, 5  και 6 είναι όλα τρέλα. Βρείτε την μεγαλύτερη τηλεόραση που μπορείτε», παραδέχθηκε η Εμίλια Κλαρκ.  

Στη συνέχεια μίλησε για τα δύσκολα γυρίσματα του τρίτου επεισοδίου που έγιναν νύχτα για 55 ημέρες. «Αυτό που είδατε ήταν πραγματικά πώς ήταν όταν το γυρίζαμε. Υπήρχε παντού αίμα, λάσπη και θυμωμένοι άνθρωποι που ούρλιαζαν. Και στο παρασκήνιο υπήρχε αίμα, λάσπη και κοιμισμένοι άνθρωποι. Ήταν φοβερό που τελικά δεν σκοτώσαμε κανέναν. Ήταν εξαιρετικό», παραδέχθηκε η τηλεοπτική «Καλίσι». 

Αποκάλυψε και το παράπονο της ότι οι φίλοι της δεν βλέπουν καθόλου Game of Thrones και πιστεύουν ότι βρίσκεται στην ράχη ιγκουάνα και όχι δράκου. Είπε ότι μόνο η μητέρα βλέπει την σειρά αλλά την παίρνει ο ύπνος και συνήθως ξυπνάει για να δει μόνο τις δικές της σκηνές. 


Πηγή: skai.gr