Στις 6 ο γάμος της Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό

Σε μία σεμνή τελετή, με λιγοστούς ,αλλά εκλεκτούς καλεσμένους, πρόκειται να γίνει στις 6.00 το απόγευμα, στον Σκορπιό, ο γάμος της κόρης του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, που αγόρασε τον Σκορπιό πριν από δυόμιση περίπου χρόνια, έναντι αμοιβής στην Αθηνά Ωνάση, που ξεπερνούσε τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο θρησκευτικός γάμος της Κάτιας Ριμπολόβλεβα με τον Juan Sartori θα γίνει στην μικρή εκκλησία της Παναγίτσας στο νησί, ενώ στο κρουαζιερόπλοιο O’MEGA φιλοξενούνται οι 50 καλεσμένοι των οικογενειών Ριμπολόβλεφ και Sartori.

Το μυστήριο θα τελέσει ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλος και ο Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας, Μάρκος που είναι στενός φίλος του Ρώσου μεγιστάνα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου όταν διετέλεσε πολιτικό γάμο στις 14 Οκτωβρίου στην Γενεύη, αλλά πιστό στις παραδόσεις των οικογενειών θέλησε να κάνει και θρησκευτικό γάμο.

Σύμφωνα με δηλώσεις των κατοίκων της Λευκάδας, «ουδείς έχει κληθεί από τη Λευκάδα, ενώ το Νυδρί έχει «βουλιάξει» από δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ».

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον Σκορπιό είναι δρακόντεια, ενώ έχει ζητηθεί και η συμμετοχή του Λιμενικού Σώματος.

Ο γάμος της δισεκατομμυριούχου Κάτιας Ριμπολόβλεβα, γύρισε τις μνήμες πίσω των Λευκαδιτών, που θυμήθηκαν τον γάμο του Αριστοτέλη Ωνάση, όταν πριν από 47χρόνια στις 20 Οκτωβρίου, στον Σκορπιό είχε διατελέσει το γάμο του με την Τζάκι Κένεντι.
Πηγή: skai.gr