Κλείσιμο

Διαφήμιση - σοκ δείχνει ομάδα μαθητών να σκοτώνεται από αυτοκίνητο (video)

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βόρεια Ιρλανδία μια διαφήμιση που δείχνει ένα αυτοκίνητο να εκτρέπεται της πορείας του και να σκοτώνει μια ομάδα μικρών μαθητών.

Η διαφημιστική καμπάνια έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει την βορειοϊρλανδική κοινή γνώμη για το γεγονός ότι 28 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από αυτοκινητικά δυστυχήματα από το 2000 έως σήμερα.

Car kills classroom of kids in brutal road safety ad

Το διάρκειας 1 λεπτού βίντεο, το οποίο δεν θα μεταδίδεται από την τηλεόραση πριν από τις 9μμ, λόγω του ευαίσθητου περιεχομένου του, δείχνει μια ομάδα μαθητών του δημοτικού που παίζουν και ετοιμάζονται να φύγουν από την τάξη τους για μια σχολική εκδρομή σε ένα πάρκο.

Στο μεταξύ, ένας άντρας φεύγει βιαστικά από το σπίτι του.

Αλλά η εκδρομή των μαθητών έχει τραγική κατάληξη.

A man leaves his home and drives (Picture: YouTube)

Ο άνδρας, σε μια στροφή χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, που προσκρούσει σε έναν τοίχο, περιστρέφεται στον αέρα και πέφτει πάνω στα ανύποπτα παιδιά. 

Η διαφήμιση καταλήγει με τη σχολική αίθουσα να έχει απομείνει άδεια.

Shocking: Car crushes a classroom of kids (Picture: YouTube)

Απαντώντας στις αντιδράσεις για το σκληρό περιεχόμενο της διαφήμισης, ο υπουργός Οδική ασφάλειας της Βόρειας Ιρλανδίας Μαρκ Ντάρκαν δήλωσε ότι η διαφήμιση «βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι, από το 2000, το ισοδύναμο μιας τάξης παιδιών έχουν σκοτωθεί ως αποτέλεσμα της υπερβολικής ταχύτητας.»

Η διαφήμιση (προσοχή ευαίσθητο περιεχόμενο):

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ