Γέννησε σε κώμα αλλά πέθανε πριν δει την κόρη της

Μία οικογενειακή τραγωδία με μήνυμα ελπίδας ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ιταλία. Μία 25χρονη γυναίκα, η Καρολίνα Σέπε, γέννησε με καισαρική τομή ενώ βρισκόταν σε κώμα επί τέσσερις μήνες. Ωστόσο, μόλις 16 ημέρες μετά τη γέννα, έφυγε από τη ζωή, χωρίς να δει ποτέ τη μικρή κόρη της.

Η τραγωδία ξεκίνησε στις 25 Αυγούστου στα περίχωρα της Νάπολης, όταν η Σέπε ήταν 10 εβδομάδων έγκυος. Εκείνη την ημέρα, ο γείτονάς της, Ντομένικο Ασετίνο, εισέβαλε ένοπλος στο σπίτι της οικογένειας της Καρολίνα, λόγω διένεξης που είχε με τον πατέρα της για ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Ο Ασετίνο τραυμάτισε θανάσιμα τον πατέρα της Καρολίνα, όμως δεν σταμάτησε εκεί, έστρεψε το όπλο του εναντίον της υπόλοιπης οικογένειας, πυροβολώντας την 25χρονη στο κεφάλι, σκοτώνοντας τη γιαγιά της και τραυματίζοντας τον αδελφό και τη μητέρα της. Ο σύζυγός της κατόρθωσε να διαφύγει με τον 2χρονο γιο τους, φεύγοντας από το παράθυρο του μπάνιου.

Η νεαρή γυναίκα έπεσε σε κώμα. Όσο έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, το ίδιο συνέβαινε και με το μωρό της. Οι γιατροί αποφάσισαν τελικά να κάνουν καισαρική τομή, καθώς εξασθενούσαν τα σημάδια ζωής του εμβρύου. Το κοριτσάκι γεννήθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου, μόλις 1,1 κιλά, μετά από 27 εβδομάδες στο σώμα της μαχήτριας μητέρας της.

Η Καρολίνα πέθανε το Σάββατο, 16 ημέρες αργότερα.

Ο Ασετίνο βρίσκεται στη φυλακή για το έγκλημά του. Έχει αποπειραθεί να θέσει τέλος στη ζωή του.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ