Ικαρία: Ο σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ σπάει τη σιωπή του

Ο σύντροφος της βρετανίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, μίλησε για πρώτη φορά μετά το τραγικό ατύχημα της, που οδήγησε στον ακαριαίο θάνατό της.

Ο Κυριάκος Ασίκαλης, δηλώνει απαρηγόρητος μετά τον χαμό της 34χρονης συντρόφου του, η οποία εξαφανίστηκε την Δευτέρα αφότου είχε βγει για τρέξιμο. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο 38χρονος, «Είναι δύσκολο να περιγράψω με λέξεις το πώς νιώθω αυτή τη στιγμή. Είμαι συγκλονισμένος και αδυνατώ να μιλήσω για το συμβάν.»

Επίσης, προσέθεσε πως όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή θα προβεί σε κάποια δήλωση.

Ο κύριος Ασίκαλης, ο οποίος είναι υπάλληλος ταξιδιωτικής εταιρείας, έχει παραμείνει στην Ικαρία από την Τετάρτη, που έγινε η τραγική ανακάλυψη, αλλά σκοπεύει να γυρίσει σπίτι του στην Λευκωσία, στην Κύπρο, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλει να διευθετήσει προτού γυρίσει πίσω. 

Οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι και το γεγονός ότι παρευρέθηκε στο νησί και η Δίωξη Ανθρωποκτονιών, έχουν εγείρει διάφορες θεωρίες ότι το ατύχημα δεν ήταν πράγματι ατύχημα.

Για τις θεωρίες αυτές απάντησε ο σύντροφος της άτυχης Νάταλι Κρίστοφερ: «Δεν μπορώ να δηλώσω κάτι γι’αυτό. Δεν έχω καμία σχέση.»

Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ