Ταυτοποιήθηκε ο «ληστής της ντουλάπας»-Είχε συλληφθεί από το 2018 για φόνο

Ένας ημεδαπός συλληφθείς, ήδη από το 2018, για ανθρωποκτονία την οποία και διέπραξε το 2016 είναι τελικά ο διαβόητος «ληστής της ντουλάπας» στο Παλαιό Φάληρο το 2017.

Πρόκειται για έναν 40χρονο κακοποιό που συνελήφθη τον Μάρτιο του 2018 για την δολοφονία ενός άνδρα 56 ετών στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Οι αρχές κατάφεραν να διασταυρώσουν πως ο 40χρονος είναι ταυτόχρονα και ο «ληστής της ντουλάπας» κατόπιν της ταύτισης του γενετικού υλικού, που ήταν δυνατόν να προκύψει καθώς όπως είναι γνωστό ο διαβόητος ληστής είχε αναγκαστεί να ενεργηθεί εντός της ντουλάπας του σπιτιού στην οποία και είχε κρυφτεί για περίπου 14 ώρες, δίχως αρχές αλλά και ένοικοι να μπορέσουν αντιληφθούν εξακολουθούσε να βρίσκεται στον χώρο .

Yπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος όχι μόνο είχε παραμείνει στην οικία « κάτω από την μύτη» των αρχών που είχαν μεταβεί για έλεγχο του χώρου, αλλά κυριολεκτικά έγινε αντιληπτός από την μυρωδιά, από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού!

Ο δράστης μάλιστα  εξήλθε με πρωτοφανή άνεση από την ντουλάπα μπροστά στα μάτια των έκπληκτων ενοίκων.

Η ληστεία στο διαμέρισμα επί της οδού οδό Θησέως 8 στο Παλαιό Φάληρο είχε σημειωθεί  στις 3 Απριλίου 2017 και σε αυτή μετείχαν συνολικά 4 σεσημασμένοι δράστες, ένας 40χρονος Ρώσος, ένας 35χρονος από την Αρμενία αλλά και ένας Μολδαβός που έχασε την ζωή του πέφτοντας από μπαλκόνι κατά την διάρκεια της καταδίωξης. 



Πηγή: skai.gr