Χίος:Ιερέας πέταξε κέρματα στο πρόσωπο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και τον είπε προδότη

Αίσθηση προκαλεί περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Εκκλησία των φλατσίων όπου ο Ιερέας της Κοινότητας Κοινής, πέταξε χούφτα με κέρματα στο πρόσωπο του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του alithia.gr, ο ιερέας της Κοινότητας Κοινής  τελούσε σήμερα μνημόσυνο στην Εκκλησία των φλατσίων, όταν παρόντος του Βουλευτή Α. Μιχαηλίδη κατέβηκε από το ιερό βήμα πλησίασε τον Βουλευτή, πήρε από τον δίσκο στο παγκάρι μια χούφτα με κέρματα και τα πέταξε στο πρόσωπο του φωνάζοντας: Προδότη πάρε τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία.

Άμεσα υπήρξε αντίδραση από το εκκλησίασμα ενώ ο Βουλευτής προτίμησε να εξέλθει του Ιερού Ναού.

Σε ερώτημα προς τον Βουλευτή ο Ανδρέας Μιχαηλίδης απάντησε ότι δεν περίμενε μια τέτοια πράξη μέσα στον Ναό και με τον Ιερέα να φοράει τα άμφια του.

«Νομίζω, ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη πουθενά στην χώρα μας. Δεν θα με πείραζε αν μετά την Λειτουργία ο Ιερέας σε προσωπικό επίπεδο εξέφραζε την δυσαρέσκεια του,» είπε χαρακτηριστικά.

Από την μεριά του ο Αρχιερατικός Επίτροπος που ρωτήθηκε απάντησε ότι υπήρχε μια οικειότητα μεταξύ Βουλευτή και Ιερέα που όμως ο τελευταίος υπερέβη τα όρια με αποτέλεσμα να έχουμε το θλιβερό αυτό επεισόδιο.

Eρωτηθείς για το θέμα ο Μητροπολίτης Χίου απάντησε τα εξής:

"Μας στεναχωρούν κάποιες αποφάσεις αλλά σεβόμεθα και αγαπούμε τα πρόσωπα γιατί είναι εικόνες Θεού."

ME Πληροφορίες από: ALITHIA