Οργή προκαλεί το βίντεο με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο να κακοποιεί σκύλο

Θλίψη αλλά και αγανάκτηση έχει προκαλέσει το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καταγράφει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην Μυτιλήνη να κακοποιεί ένα ανυπεράσπιστο αδέσποτο σκυλάκι.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο αλλά και περισσότερες πληροφορίες για το απαράδεκτο γεγονός, έγινε από την φιλοζωική οργάνωση «Κιβωτός Μυτιλήνης» .

Όπως αναφέρεται στις πληροφορίες της ανάρτησης το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα όταν ο αδέσποτος σκύλος, που ονομάζεται Τζέρι, ζει στην προκυμαία του νησιού και φροντίζεται από ιδιοκτήτες και προσωπικό καφετέριας της περιοχής, δέχτηκε μια πολύ δυνατή κλωτσιά από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, αυτοδιοικητικού σχήματος το οποίο στις εκλογές της επόμενης εβδομάδας διεκδικεί την Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης, επειδή γάβγισε .

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Τζέρι απλώς γάβγισε στην παρουσία ενός περαστικού ο οποίος δεν έδωσε σημασία, ωστόσο ο  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μπήκε στην διαδικασία να σπεύσει από την αντίθετη κατεύθυνση μόνο και μόνο για να κλωτσήσει το άτυχο σκυλί που σε καμία περίπτωση δεν τον είχε ενοχλήσει.

Το σφοδρό χτύπημα είχε ως αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να εκτιναχτεί και να πέσει με δύναμη στην τζαμαρία καφετέριας.

Αμέσως αντέδρασαν οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες του καφέ, αλλά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  δεν έδωσε καμία δικαιολογία ή απάντηση για την πράξη του, και απλώς εγκατέλειψε το σημείο.

Οι πέντε αυτόπτες μάρτυρες αναμένεται να προβούν σε καταγγελία κατά του δράστη στο ΑΤ Μυτιλήνης, μέσα στις επόμενες ώρες.

Πηγή: skai.gr