Τζέφρι Πάιατ: Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, όχι Ρομπέν των Δασών

«Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, όχι Ρομπέν των Δασών», δήλωσε ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ μια μέρα μετά την καταδρομική επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους.

Ο αμερικανός πρέσβης ο οποίος βρέθηκε σήμερα Πέμπτη στα γραφεία της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» δήλωσε πως «Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, όχι Ρομπέν των Δασών».

Χθες ο κ Πάιατ χαρακτήρισε «παιδαριώδη βανδαλισμό» την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από το σπίτι του που βρίσκεται δίπλα στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

Ο Ρουβίκωνας, με ανάρτησή του ανέλαβε την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα ενώ ανέφερε πως πραγματοποίησε την επίθεση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ο ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας επειδή το δικαστικό συμβούλιο του Βόλου αρνήθηκε να του χορηγήσει άδεια.

Η συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα Ιωάννα Κούρτοβικ ανέφερε ότι από την ιατρική γνωμάτευση, που δόθηκε στη δημοσιότητα, προκύπτει ότι η κατάσταση της υγείας του κρατούμενου έχει επιβαρυνθεί, ενώ ο ίδιος παρά την εισαγγελική εντολή, αρνείται την αναγκαστική σίτιση.


Πηγή: skai.gr