Επανασχεδιασμό στο μοντέλο καθαριότητας του δήμου εξήγγειλε ο Μπακογιάννης

Την ανάγκη επανασχεδιασμού από την αρχή του «μοντέλου» της καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης που επισκέφθηκε τη διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης του δήμου Αθηναίων.

Ο κος Μπακογιάννης είπε απευθυνόμενος στους εργαζομένους και στους εκπροσώπους όλων των σωματείων των εργαζομένων στη διεύθυνση αυτή, σύμφωνα με ανακοίνωση του, πως το στοίχημα τόσο για τον δήμο όσο και για τους εργαζόμενους είναι η καθαριότητα να πάψει επιτέλους να είναι ζητούμενο.

Μάλιστα, τόνισε πως αυτό το ξέρουν οι ίδιοι καλύτερα από τον ίδιο. Πως δηλαδή θα πρέπει να επανασχεδιαστεί ο μηχανισμός και να ξαναμελετηθεί το μοντέλο από την αρχή. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος εξέφρασε πως όλοι μαζί έχουν κοινό αγώνα να προστατεύσουν τα εργασιακά δικαιώματα και ταυτόχρονα να δώσουν την πολύ μεγάλη μάχη για μια Αθήνα καθαρή, λειτουργική και όμορφη.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο δήμος θα τους παρέχει όλα τα μέσα και όλα τα εργαλεία για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με ασφάλεια, με αξιοπρέπεια και με αποτελεσματικότητα, υπογραμμίζοντας πως  σε αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα γιατί οι εργαζόμενοι δεν είναι δυνατόν να πολεμούν με ξύλινα σπαθιά.

Πηγή: skai.gr