Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια: 3 συλλήψεις - 70 προσαγωγές (vid+pics)

Ολοκληρώθηκε η νέα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε κτίρια που τελούν υπό κατάληψη στην περιοχή των Εξαρχείων. Ο τελικός απολογισμός είναι τρεις συλλήψεις, κατάσχεση διαφόρων ναρκωτικών ουσιών και δεκάδες προσαγωγές.

Οι δύο αλλοδαπές, η μια Ιταλίδα και η άλλη Γαλλίδα, που βρίσκονταν κατά τη διάρκεια της νέας μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στα Εξάρχεια, σε κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, συνελήφθησαν κατηγορούμενες για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Εκτός από τις δύο γυναίκες, κατά τη σημερινή αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων συνελήφθη σε διαμέρισμα, κοντά στον λόφο Στρέφη, ένας 50χρονος, ενώ κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες διαφόρων ναρκωτικών ουσιών.


Παράλληλα, οι 68 αλλοδαποί, που είναι μεταξύ άλλων, από Συρία, Αφγανιστάν, Αλγερία και Μαρόκο, οι οποίοι βρίσκονταν σε κτίριο που επίσης τελούσε υπό κατάληψη, στην οδό Μπουμπουλίνας, οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών.

Από το πρώτο κτίριο προσήχθησαν δύο γυναίκες, μια Ιταλίδα και μια Γαλλίδα, ενώ από το δεύτερο 68 άτομα, όλοι αλλοδαποί, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές. Οι προσαχθέντες είναι, μεταξύ άλλων, από Συρία, Αφγανιστάν, Αλγερία και Μαρόκο.

Είχε πραγματοποιηθεί επιχείρηση και την προηγούμενη εβδομάδα, όπου κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, συλλήψεις αλλοδαπών και συγκέντρωση πλήθους στοιχείων προς εξέταση.

H επιχείρηση διεξάγεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα στον ΣΚΑΪ, όπου υποστήριξε ότι «για εμάς δεν υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια».



Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ