Μητέρα Μπεν: Δεν υπάρχει DNA του γιατί τον έβαλαν σε βαρέλι με πετρέλαιο

Τη δική της εκδοχή σχετικά με την τύχη του γιου της Μπεν, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 18 χρόνια στη χώρα μας, δίνει η μητέρα του.

Η Κέρι Νίντχαμ μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Mirror είπε ότι πιστεύει πως το παιδί της σκοτώθηκε και στη συνέχεια έκρυψαν τη σορό του μέσα σε ένα από τα πολλά βαρέλια πετρελαίου που βρέθηκαν κοντά στο σπίτι στο οποίο βρίσκονταν. 

«Για να μην υπάρχει καθόλου DNA, πρέπει να είχαν βάλει το παιδί μέσα σε ένα βαρέλι με πετρέλαιο, η αστυνομία δεν διαφωνεί», τόνισε η κα Νίντχαμ. 

Σύμφωνα με το Mirror, η αστυνομία του South Yorkshire βρήκε βαρέλια πετρελαίου κοντά στην αγροικία όπου το μικρό αγόρι εμφανίστηκε για τελευταία φορά το 1991.

Είπε πως πιστεύει ότι τον Μπεν, τον χτύπησε ο εκσκαφέας και μετά τον πήγαν σε ένα άλλο μέρος. «Βρήκαν πολλά βαρέλια, θα μπορούσαν να τον είχαν βάλει μέσα σε ένα από αυτά», ανέφερε.

Η Νίντχαμ πριν από ένα χρόνο είχε αποκαλύψει ότι στο παιδικό αυτοκινητάκι και στο σανδάλι, που έφεραν στο φως οι εκσκαφές στο επίμαχο σημείο τον Οκτώβριο του 2016, υπήρχαν ίχνη αίματος.

Τα ευρήματα δεν έχει αποδειχτεί ότι ανήκουν στον Μπεν καθώς οι εργαστηριακοί έλεγχοι διεξάγονται από ανεξάρτητη Αρχή που σύμφωνα με τη Sun, είχε προσφερθεί να τους κάνει δωρεάν.

Η μητέρα του Μπεν δεν σταμάτησε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια να αναζητά τον Μπεν.

Ένα πρόσφατο μήνυμα στην επίσημη σελίδα για τον Μπεν έλεγε: «Περιμένουμε ακόμα μια νέα ενημέρωση για τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην τελευταία εκσκαφή».
Πηγή: skai.gr