Οδηγός αγνοείται αφού παρασύρθηκε από χείμαρρο στα Χανιά

Ένας άνδρας αγνοείται στην Κρήτη αφότου παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από ορμητικό χείμαρρο, στην περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων, κοντά στο χωριό Εμπρόσνερος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για κτηνοτρόφο 61 ετών που πήγαινε να προστατεύσει το κοπάδι του από την κακοκαιρία.

Το αγροτικό όχημα βρέθηκε άδειο σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου εξαφανίστηκε ο άνδρας, δίχως να υπάρχουν σημεία ζωής του οδηγού.

Έχουν κινητοποιηθεί 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Στην έρευνα συμμετέχουν άνδρες της ΕΜΑΚ. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για το περιστατικό λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι.

Στην ίδια περιοχή δύο άτομα διασώθηκαν από ακινητοποιημένο όχημα, ενώ άλλα δύο άτομα μεταφέρθηκαν από άλλο ακινητοποιημένο όχημα στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά.

Η Κρήτη πλήττεται από δριμεία κακοκαιρία τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με συνέπεια πολλά ποτάμια και ρέματα να έχουν υπερχειλίσει.

Τετραμελής οικογένεια σκοτώθηκε στην περιοχή των Χανίων στα μέσα Φεβρουαρίου αφού το αυτοκίνητο όπου επέβαιναν τα θύματα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, ενώ επέστρεφαν από γάμο.
Πηγή: skai.gr