ΓΕΑ: Εκπαιδευτική η πτήση των Μιράζ στην τελετή αποχώρησης Καμμένου...

Εντεταγμένη στα πλαίσια εκπαιδευτικής αποστολής του ημερήσιου προγράμματος της 331 Μοίρας χαρακτηρίζει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας την πτήση πάνω από το Πεντάγωνο ζεύγους μαχητικών αεροσκαφών τύπου Μιράζ 2000-5 κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 15/1 κατά τη διάρκεια της τελετής, δύο αεροσκάφη τύπου Μιράζ πέταξαν σε χαμηλό ύψος πάνω από το Πεντάγωνο, τραντάζοντας την Αθήνα.

«Από πότε σηκώνονται μαχητικά για να αποδώσουν τιμές στους υπουργούς;» διερωτήθηκε την Τρίτη από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε: «Μην μου κουνάτε λοιπόν εμένα το δάχτυλο κ. Τσίπρα και απαντήστε μας πόσο στοίχισαν οι πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από το πεντάγωνο για την τελετή παράδοσης - παραλαβής»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας:

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι η πτήση των αεροσκαφών Μ2000-5 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, εντάχθηκε ως επιμέρους αντικείμενο σε προγραμματισμένη εκπαιδευτική αποστολή, των αεροσκαφών και στο πλαίσιο του ημερήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος της 331 Μοίρας.







Πηγή: skai.gr