Μητέρα Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Σε εντεταλμένη υπηρεσία οι δολοφόνοι του

"Η δολοφονία του Αλέξανδρου δεν ήταν ένα τυχαίο, συμπτωματικό γεγονός. Υπήρχε σκοπιμότητα, να δημιουργηθούν συνθήκες αποσταθεροποίησης της χώρας" υποστήριξε μιλώντας στον News 24/7 η μητέρα του άτυχου 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν.

"Μετά τη δολοφονία του συγκλήθηκε υπουργικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου και επικράτησε η άποψη του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου να τηρήσει η αστυνομία αμυντική στάση μόνο ώστε να μην χρειαστεί να επέμβει ο στρατός" είπε και ξεκαθάρισε πως ο Αλέξανδρος δεν θα επικροτούσε ποτέ βανδαλισμούς και βίαια επεισόδια.

"Χώροι που χρησιμοποιούν τον Αλέξανδρο για τις σκοπιμότητες του δεν δικαιούνται να το κάνουν, γιατί ο Αλέξανδρος δεν ανήκε πουθενά. Δεν θα ήθελε να συνδεθεί το όνομά του με βιαιοπραγίες και καταστροφές. Και αυτό είναι κάτι που θίγει την τιμή και την υπόληψη της οικογένειας μας" τόνισε.

Αναφορικά με τους κατηγορούμενους εκτίμησε πως ήταν σε εντεταμένη υπηρεσία εκτελώντας διαταγές άλλων που Δεν θέλουν να αποκαλύψουν. "Οι δύο κατηγορούμενοι ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Δεν αποκαλύπτουν ποιο κρύβονται πίσω τους. Εύχομαι κάποτε να μάθουμε την αλήθεια. Ο Αλέξανδρος θα ήθελε μια ειρηνική πορεία κάτι που να θυμίζει τον ίδιο. Αποδοκίμαζε όλα αυτά που γίνονται και δεν θα ήθελε να γίνονται βιαιοπραγίες στο όνομά του. Ήταν ένα χαρούμενο, αξιαγάπητο παιδί.»
Πηγή: skai.gr