Βέροια: Αυτοί ασελγούσαν σε μικρά παιδιά με γνώση της μητέρας τους (pic)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βέροιας, οι οποίες επικυρώθηκαν από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες τριών ατόμων, τα οποία κατηγορούνται ότι ασέλγησαν εναντίον ανήλικων παιδιών, στην περιοχή του Μακροχωρίου, στη Βέροια.

Οι τρεις ενήλικες ασελγούσαν σε βάρος των ανηλίκων κατά τη διετία 2016- 2017, εν γνώση της μητέρας τους και κρατούνται ήδη σε σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας.

Ένας εξ’ αυτών ήταν σύντροφος της μητέρας των παιδιών, ο δεύτερος φίλος του, ενώ ο εικονιζόμενος ηλικιωμένος ασελγούσε εναντίον των παιδιών, έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για τους:

Α) υπήκοο Αλβανίας (επ) GEGA (ον) ALTIN του Gani και της Nafie, γεννηθέντα την 21-01-1994 στην Αλβανία.

Β) ΠΑΝΙΤΣΙΔΗ Δημήτριο του Αβραάμ και της Σοφίας, γεννηθέντα την 10-04-1935 στη Σκήτη Κοζάνης.

Γ) (επ) BULICKO (ον) JORGO του Thanas και της Stela , γεννηθέντα την 18-09-1996 στην Αλβανία.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 17 Νοεμβρίου 2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23310-76653 και 23310-76655 του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Πηγή: skai.gr