Συλλήψεις για όπλα και κλοπές στην Κρήτη

Μετά από έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι όπου διαμένει, συνελήφθη 57χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Πρόκειται για επιχείρηση της αστυνομίας στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής. Στο σπίτι του συγκεκριμένου άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 3 πιστόλια, 2 κυνηγετικά όπλα, περίστροφο, χειροβομβίδα και φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα συνελήφθη στα Χανιά 31χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή προσωπικών αντικειμένων από το σπίτι 39χρονου. Από την προανάκριση των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 31χρονος, λίγες ώρες πριν είχε διαπράξει μια απόπειρα κλοπής σε οικία και μια κλοπή σε κατάστημα, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Τέλος, στο Ηράκλειο, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ συνέλαβαν 35χρονο Έλληνα για κλοπή, καθώς ο άνδρας αυτός είχε αφαιρέσει από κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου Έλληνα, ένα ραδιοενισχυτή ήχου. Άμεσα εντοπίσθηκε από αστυνομικούς, και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν αντικείμενο.
Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ