Κλείσιμο

Οργή κατοίκων: Έκαναν νεκροταφείο το Μάτι και δεν παραιτήθηκε κανένας

Το αίσθημα απόγνωσης έχει αρχίσει πλέον να δίνει τη θέση του στο αίσθημα οργής που κατακλύζει τους κατοίκους του οικισμού Μάτι που καταστράφηκε σχεδόν ολοκληρωτικά από τη φονική πυρκαγιά.

Η Χρύσα, γέννημα – θρέμμα του τραγικού οικισμού, εμφανίστηκε οργισμένη στην κάμερα του ΣΚΑΪ καταγγέλλοντας την παντελή απουσία των αρμόδιων αρχών τη στιγμή της τραγωδίας. Κάλεσε μάλιστα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Ο Πάνος Καμμένος είχε επιρρίψει το πρωί της Πέμπτης την ευθύνη για την απώλεια ζωών στην παράνομη δόμηση που επικρατεί στην περιοχή.

«Κανένας μα κανένας δεν ήταν δίπλα μας... Ούτε αστυνομία ούτε πυροσβεστική ούτε κανένας άλλος. Αυτό που έγινε ήταν φονικό. Είμασταν αβοήθητοι. Μας έστειλαν να καούμε και να πνιγούμε. Έκαναν νεκροταφείο το Μάτι και δεν παραιτήθηκε κανένας» σημείωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η κάτοικος της περιοχής.

Τα βέλη των κατοίκων όμως στρέφονται και κατά του Δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, καθώς σύμφωνα με την Χρύσα, ο ίδιος, όλες αυτές τις ημέρες παραμένει άφαντος.

«Το σπίτι του είναι μια χαρά, κάηκαν δύο τρεις φοίνικες έξω από το σπίτι του» σημείωσε με νόημα προσθέτοντας ότι «Ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να ζητήσει μια συγνώμη».
Πηγή: skai.gr
TAGS: μάτι