Παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών για τις απειλές Ρουβίκωνα κατά του ΣΚΑΪ

Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών προκάλεσε η απειλητική ανάρτηση ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα κατά του ΣΚΑΪ.

Η ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις απειλές για κάψιμο του σταθμού προκάλεσαν την αντίδραση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Ηλία Ζαγοραίου, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Η απειλή διατυπώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από πρόσωπο που συγκαταλέγεται στους ηγέτες της συλλογικότητας αντιεξουσιαστών και με την δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτουργεί συχνά ως «τελάλης» της ομάδας.

«Τον ΣΚΑΪ θα τον κάψουμε. Σημερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω.. Αλλά θα τον κάψουμε.Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαιδια του» (sic) έγραψε ο Καλαϊτζίδης στον λογαριασμό του στο Facebook.



«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε απειλή εναντίον της ελευθερίας έκφρασης των ΜΜΕ. Όσο και αν κάποιοι αποθρασύνονται από την ανοχή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η Δημοκρατία ούτε εκβιάζεται ούτε εκφοβίζεται. Οι σημερινές αναρτήσεις, δε, συνιστώσας του Ρουβίκωνα στην Κυβέρνηση είναι ανάξιες σχολιασμού», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χριστίδης.

Πηγή: skai.gr - Ιωάννα Μάνδρου