Κλείσιμο

Συμβόλαιο θανάτου στο Παλαιό Φάληρο με πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου

Στον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ κυκλωμάτων της νύχτας αποδίδει η Αστυνομία την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε το πρωί στο Παλαιό Φάληρο, και κατέληξε στον πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι δράστες είχαν ετοιμάσει ενέδρα και πυροβόλησαν επανειλημμένα το θύμα από τρεις πλευρές, με πολυβόλο καλάσνικοφ και πιστόλια. Οι κινήσεις τους προδίδουν ότι γνώριζαν τις κινήσεις του στόχου τους.

Το θύμα είναι ένας 44χρονος που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνωστός στις Αρχές για σχέσεις με τον χώρο της νύχτας και είχε αποφυλακιστεί πέρυσι το καλοκαίρι. Μεταξύ άλλων είναι γνωστός με τα ψευδώνυμα «σαμπρέλας» ή «καράφλας».

Ο 44χρονος δέχτηκε τέσσερις με πέντε σφαίρες. Φαίνεται πως κατάφερε να κρυφτεί ανάμεσα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Έχει διακομιστεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Στο οδόστρωμα βρέθηκε ένα πιστόλι που πιστεύεται ότι ανήκει στο θύμα, αν και δεν είναι σαφές εάν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει.

Δίπλα στον τραυματία βρέθηκε άδειος γεμιστήρας καλάσνικοφ. Στο οδόστρωμα έχουν εντοπιστεί περίπου 50 κάλυκες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ ο χώρος ελέγχεται από την Σήμανση.



Πηγή: skai.gr