Δεύτερο καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο το Ελευθέριος Βενιζέλος

Δεύτερο καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο αναδείχθηκε το «Ελευθέριος Βενιζέλος», σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη της AirHelp για τα καλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως. 

Πρώτο ανάμεσα σε 141 αεροδρόμια παγκοσμίως αναδεικνύεται το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ της Ντόχας (DOH) στο Κατάρ το οποίο καταλαμβάνει σκορ 8,77 στα 10.

Σε απόσταση αναπνοής από το αεροδρόμιο Χαμάντ της Ντόχας, με μέσο όρο 8,69 στα 10, το αεροδρόμιο της Αθήνας λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές σχετικά με την ακρίβεια και την ποιότητα των υπηρεσιών του ενώ αφήνει στην πέμπτη θέση το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης, το οποίο για έξι συνεχόμενα χρόνια κατείχε την πρώτη θέση στη λίστα των καλύτερων αεροδρομίων παγκοσμίως.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανέντα (HND) του Τόκιο, με σκορ 8,63 και ακολουθεί το Αεροδρόμιο Κολωνίας - Βόννης (CGN) στη Γερμανία με 8,61 στα 10.

Σημειώνεται ότι η AirHelp είναι μια startup εταιρεία αποζημίωσης πτήσεων η οποία κατέληξε στην τελική κατάταξη με βάση τρία κριτήρια, την ποιότητα των υπηρεσιών, την ακρίβεια στο χρόνο των πτήσεων αλλά και την ανταπόκριση των αεροδρομίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.




Πηγή: skai.gr