ΓΣΕΕ: Όχι στο κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΓΣΕΕ αναφορικά με την απόφαση για το κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού.

Στην ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία ζητά την άμεση απόφαση της υπουργικής απόφασης η οποία όπως σημειώνει θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα στο επιβατικό κοινό.
  
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ αναφέρει:

«Η ΓΣΕΕ εκφράζει την έντονη αντίδρασή της στην κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της ΟΣΥ, με περισσότερους από 800 εργαζόμενους και με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα λεωφορείων.

Το λουκέτο στο συγκεκριμένο αμαξοστάσιο θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στο συγκοινωνιακό έργο των Νοτιοανατολικών προαστίων, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα του επιβατικού κοινού.

Η Συνομοσπονδία ζητά την άμεση ακύρωση της σχετικής υπουργικής απόφασης, με παράλληλη διασφάλιση και αναδιοργάνωση των εγκαταστάσεων, ώστε να πάψει και η ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας.

Το κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού είναι ξεκάθαρο ότι εντάσσεται στο κυβερνητικό σχέδιο για συρρίκνωση και τεμαχισμό των αστικών συγκοινωνιών με στόχο να διευκολυνθεί η ιδιωτικοποίησή τους, στόχος που δε θα επιτρέψουμε να επιτευχθεί».
Πηγή: skai.gr