Ανοιχτό e-διαγωνισμό για τη μετεγκατάσταση από το Ελληνικό κήρυξε η ΥΠΑ

Στη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοιχτού διαγωνισμού, συνολικού προϋπολογισμού 620.000 ευρώ, προχωρά η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών για τη μετεγκατάσταση οργανικών μονάδων της Υπηρεσίας από το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους από τις 23 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, στις 17:00 το απόγευμα. Θα πρέπει να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή ύψους 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του υπουργού υποδομών, η μετεγκατάσταση των οργανικών μονάδων της ΥΠΑ από το Ελληνικό θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 30 Ιουνίου του 2018.

Ωστόσο, η διοίκηση της Υπηρεσίας δεν έχει κάνει καμία προετοιμασία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, προκειμένου να έχουν μεταφερθεί οι οργανικές μονάδες σε εγκαταστάσεις εκτός Ελληνικού έως τότε.

Πριν λίγες ημέρες, συστάθηκε ομάδα εργασίας εντός της Υπηρεσίας η οποία θα ασχοληθεί με το ζήτημα της μετεγκατάστασης. Η ομάδα εργασίας θα πρέπει να παραδώσει τις προτάσεις της στον Διοικητή της ΥΠΑ, Κωνσταντίνο Λιντζεράκο, έως τις 25 Απριλίου.
Πηγή: skai.gr - Αχιλλέας Τόπας