Κλείσιμο

Το σπίτι του άτυχου Σμηναγού επισκέφθηκε ο Αρχηγός της Αεροπορίας

Την οικία του άτυχου Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου στην Πετρούπολη επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του 34χρονου.

Η επίσκεψη του Αρχηγού της Αεροπορίας διήρκεσε πάνω από μισή ώρα, ενώ ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση απερχόμενος, αναφέροντας ότι θα προχωρήσει σε εκτενέστερες δηλώσεις αργότερα μέσα στην ημέρα.

Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι του άτυχου πιλότου, το οποίο παρέμεινε ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγός του βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς καλείται, μεταξύ άλλων, να φροντίσει και για τα δύο ανήλικα παιδιά τους ηλικίας 8 και 6 ετών.

Η κηδεία του Γιώργου Μπαλταδώρου αναμένεται να τελεστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας το Σάββατο στις 2μμ.

Παράλληλα, βρίσκεται σε ισχύ το τριήμερο πένθος στις Ειδικές Δυνάμεις που έχει κηρυχθεί με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.
Πηγή: skai.gr