Έφυγε από την ζωή ο Θεόδωρος Μιχόπουλος

Έφυγε χθες το βραδύ από την ζωή ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Μιχόπουλος.

Υπήρξε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού αλλά και του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Θεόδωρος Μιχόπουλος έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Ο κ. Μιχόπουλος είχε μακρά πορεία στην δημοσιογραφία έχοντας εργαστεί σε πολλά μέσα.

Αφοσιωμένο αριστερό, σπάνιο δημοσιογράφο και υπέροχο άνθρωπο, χαρακτηρίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τον Θοδωρή Μιχόπουλο, που "έφυγε" από τη ζωή.

«Πέθανε τα ξημερώματα ο Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος», αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου, εκφράζει με ανάρτησή της στο twitter η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου. Ενός δημοσιογράφου που διακρινόταν για το ήθος και την εργατικότητά του και είχε φίλους σε όλους τους χώρους».
















Tα συλλυπητήρια για την απώλεια του Θόδωρου Μιχόπουλου εκφράζει με ανακοίνωσή του το γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. «Ο Θοδωρής Μιχόπουλος στη μακρά και διακριτή πορεία του στη δημοσιογραφία υπήρξε μαχητικός και κυρίως συνεπής στις ιδέες του για τις οποίες αγωνίστηκε μέχρι τέλους. Στην οικογένειά του και στο κόμμα του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Με ανάρτηση στο Facebook η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού, Λίνα Παπαδάκη τοποθετήθηκε για την απώλεια του Θοδωρή Μιχόπουλου. Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει: 

"Ακούγεται σαν ψέμα. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος επαγγελματίας σπάνιος, φίλος στενός, παθιασμένος με τη ζωή, αγάπησε αυτό που αποφάσιζε το μυαλό του. Άνοιξε δρόμους στη δημοσιογραφία, έστησε κόνσεπτ στην τηλεόραση, ούρλιαζε στο κοντρόλ, μιλούσε χαμηλόφωνα στο κινητό του. Αφήνεις πολλά και μεγάλη αγάπη. Θοδωρή, πολύ νωρίς".

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση Κεντρώων στην οποία αναφέρεται: "Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για το θάνατο του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου. Τον Θοδωρή Μιχόπουλο, θα τον θυμόμαστε, για το ήθος, τις αρχές και την εργατικότητα του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του και στους οικείους του".

Αύριο στις 4 το απόγευμα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η κηδεία του Θοδωρής Μιχόπουλου. Παράκληση της οικογένειάς του, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στη Διεθνή Αμνηστία (ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ - GR2601101510000015148030784 - ONOMA ΔIKAIOYXOY «ΔIEΘNHΣ AMNHΣTIA EΛΛHNIKO TMHMA»).


Πηγή: skai.gr