Νέες ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω της ομίχλης

Νέες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων σήμερα στο αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω της ομίχλης που επέστρεψε και επιμένει πάνω από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Μπορεί οι συνθήκες σήμερα να είναι λίγο καλύτερες όπως ενημέρωσε ο υπεύθυνος Τύπου της Fraport, Γιάννης Παπάζογλου αλλά ήδη ακυρώθηκαν δύο πτήσεις της Turkish Airlines για Κωνσταντινούπολη, όπως και μια ακόμη πτήση της Ryanair από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

«Σε ό,τι αφορά την πτήση από Λάρνακα για Θεσσαλονίκη» όπως είπε ο κ. Παπάζογλου «ήταν απόφαση του πιλότου να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στην Αθήνα».

«Για τις αποπροσγειώσεις των αεροσκαφών αποφασίζει ο Πύργος ελέγχου, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν αλλά είναι στην διακριτική ευχέρεια του κυβερνήτη να αποφασίσει αν θα θα εκτελέσει την πτήση ή όχι» τόνισε ο υπεύθυνος Τύπου της Fraport.

Όπως επισήμανε ο κ. Παπαζογλου, οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν, πρέπει να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου "Μακεδονία" προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα και σωστά για όλες τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων που σημειώνονται.
Πηγή: skai.gr -AMΠΕ