Mητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η δημόσια ασφάλεια (video)

Την ανησυχία του για τα τεκταινόμενα στο χώρο της Δημόσιας Τάξης εξέφρασε την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ).  

«Για εμάς η
ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρότρυνε τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των αστυνομικών υπαλλήλων να συμβάλλουν ώστε να εμπεδωθεί στην κοινωνία το αίσθημα της ασφάλειας το οποίο., όπως είπε, φαίνεται ότι τελευταία απουσιάζει. Τουλάχιστον φθίνει.

«Θα ήθελα να μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε τις πρωτοβουλίες που έχετε αναλάβει και που θα αναλάβετε, για να υπερασπιστείτε τον κλάδο τον οποίον εκπροσωπείτε» σημείωσε.

«Έχουμε πει πολλές φορές, ως Νέα Δημοκρατία, ότι για εμάς η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, προϋπόθεση ελευθερίας και Δημοκρατίας. Θα στηρίξουμε, σε κάθε περίπτωση, όλες τις προσπάθειες οι οποίες κινούνται σε αυτήν την κατεύθυνση» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί επιμένουν στην απόφασή τους να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων στις 29 Ιουνίου.

Πηγή: skai.gr