Κλείσιμο

Απίστευτες σκηνές βίας και χάους πριν τον τελικό Κυπέλλου (pics-upd)

Σκηνές απίστευτης βίας και έντασης έχουν εκτυλιχτεί εντός και εκτός του Πανθεσσαλικού γηπέδου του Βόλου, λιγότερο από δύο ώρες πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ.

Δεκάδες τραυματίες έχουν μεταβεί ή διακομιστεί στο νοσοκομείο το Βόλου, αν και ευτυχώς έως τώρα δεν έχει καταγραφεί κάποιο ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό. Παρά τα επεισόδια ωστόσο, για την ώρα δεν έχει γίνει ούτε μία προσαγωγή ή σύλληψη.

Παρά τις ταραχές πάντως, ο τελικός αναμένεται να γίνει. Κύκλοι της Ελληνικής Αστυνομίας υποστήριξαν χαρακτηριστικά ότι δεν συντρέχει λόγος ματαίωσης, καθότι τα επεισόδια χαρακτηρίζονται ήπιας έντασης.

Εν τω μεταξύ, παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου σε μία προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση.

Το χάος των επεισοδίων

Τα χειρότερα επεισόδια έλαβαν χώρα λίγο μετά τις 18:30, όταν δεκάδες χούλιγκαν των δύο ομάδων άρχισαν στην συγκρούονται σώμα με σώμα σε πεζογέφυρα που οδηγεί στο γήπεδο και περιβάλλει τον αγωνιστικό χώρο, σημείο στο οποίο δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός.

Απεσταλμένοι του ΣΚΑΪ μετέδωσαν σκηνές όπου χούλιγκαν κλοτσούν τους «αντιπάλους» τους στο κεφάλι, άτομα ξυλοκοπούνται, ενώ σε κάποιο σημείο διάφορες ομάδες οπαδών κατάφεραν να αρπάξουν αντιπάλους και να τους κρατήσουν για λίγη ώρα ως «ομήρους».

Μάλιστα, οι χούλιγκαν που βρίσκονται στην πεζογέφυρα εφοδιάζονται με σπασμένες καρέκλες από άλλους οπαδούς που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο.

Μετά από περίπου 20 λεπτά βίας, δυνάμεις των ΜΑΤ κατάφεραν να βάλουν τέλος στα επεισόδια, με τους ταραχοποιούς να υποχωρούν.

Ο αγώνας είναι κανονικά προγραμματισμένο να αρχίσει στις 20:30, αν και δεν αποκλείεται να αναβληθεί.

Εισβολή οπαδών στο γήπεδο και μάχες σώμα με σώμα στην αερογέφυρα!


Ακούστε ζωντανά τους ανταποκριτές στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ΕΔΩ

inner


Νωρίτερα, περίπου 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ κατόρθωσαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και άρπαξαν ακόμα και το σημαιάκι του κόρνερ, ενώ ακολούθησαν αψιμαχίες με την Αστυνομία.

Άλλοι οπαδοί πέταξαν καθίσματα και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο ενώ έχουν εκτοξευθεί και φωτοβολίδες.

Το πρώτο κύμα έντασης σημειώθηκε λίγο νωρίτερα, λίγο μετά τις 17:30, ενώ πομπή οπαδών της ΑΕΚ πλησίαζε το γήπεδο. Ομάδα νεαρών ενεπλάκη σε αψιμαχία με αστυνομικούς, η οποία κλιμακώθηκε και οδήγησε σε δεκάλεπτη σύγκρουση.

Οι νεαροί πέταξαν βόμβα μολότοφ και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Ανελέητο ξύλο και στα επίσημα του Πανθεσσαλικού!


Δεκάδες οπαδοί έτρεξαν πανικόβλητοι προς το γήπεδο και μπήκαν χωρίς κανέναν έλεγχο, ενώ η ατμόσφαιρα γύρω από το Πανθεσσαλικό είναι αποπνικτική.

inner






Πηγή: skai.gr