Τα μυστήρια σχέδια πτήσης του Τσίπρα ζητά ο Γεωργιάδης

Τα σχέδια πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου ζήτησε με ερώτησή του στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπαινισσόμενος ότι το αεροσκάφος χρησιμοποιήθηκε και για κάποιο άλλο ταξίδι πλην της προγραμματισμένης συμμετοχής του Αλέξη Τσίπρα στην ευρωμεσογειακή σύνοδο. στη Λισσαβόνα

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι το επίσημο δρομολόγιο του αεροπλάνου, έπρεπε να είναι «Αθήνα- Λισαβόνα, Λισαβόνα Αθήνα» αλλά διερωτήθηκε σαφώς, αν κατά την επιστροφή του «ο κ. Τσίπρας πήγε και κάπου αλλού».

«Εγώ ζητάω τα σχέδια πτήσης. Είναι επίσημα έγγραφα και να μην διανοηθούν να επικαλεστούν απόρρητο», σημείωσε χαρακτηριστικά, ζητώντας και τη λίστα των επιβατών.

Στρέφοντας το βλέμμα του στην αξιολόγηση, μίλησε για «θέατρο» στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. «Έχουν αποδεχθεί τα πάντα» τόνισε, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να υπογράψει τα νέα μέτρα για το φορολογικό, τις συντάξεις και τις συλλογικές συμβάσεις.

Τόνισε ακόμα ότι «ο κ. Τσίπρας πρέπει να φύγει γρήγορα, καθώς ο λογαριασμός ανεβαίνει κάθε μέρα» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να γίνουν εκλογές, για να έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να πετύχει μία καλύτερη συμφωνία με τους δανειστές».

«Δε θέλω να κλείσει η αξιολόγηση, θέλω να φύγει άμεσα ο Τσίπρας» ανέφερε.

«Όλα τα κάνουν για την καρέκλα, δεν θέλουν να χάσουν τη μεγάλη ζωή» έσπευσε να προσθέσει.
Πηγή: skai.gr