Ξάνθη: Λεωφορείο έπεσε σε μαθητές - Τραυματίστηκε σοβαρά 14χρονη

Σοβαρό τροχαίο με μια 14χρονη σοβαρά τραυματισμένη σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Κοτύλη του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του xanthi2.gr το λεωφορείο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο της γραμμής ήταν σταματημένο και ο οδηγός παρέδιδε εφημερίδες στο περίπτερο του χωριού. Για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο το χειρόφρενο δεν λειτούργησε και το όχημα άρχισε να κινείται ανεξέλεγκτο στην κατηφόρα με την όπισθεν, με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω στους μαθητές που περίμεναν το σχολικό για τη Γλαύκη! 

Πιο σοβαρά τραυματίστηκε η 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου η οποία έπεσε στο ρείθρο του δρόμου. Αφού έπεσε πάνω στους μαθητές το λεωφορείο κατέληξε σε κατοικία, την οποία διαπέρασε.

Κρίσιμη η κατάσταση της 14χρονης

Η άτυχη κοπέλα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι γιατροί έχουν εντοπίσει ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλο που, για την ώρα, δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.  Φέρει επίσης κάταγμα στην κλείδα και αιμορραγία, έχει σκιστεί το άνω χείλος της και έχουν σπάσει δόντια. Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από την Αστυνομία.
Πηγή: skai.gr